Volkert Engelsman

Co-founder van Robin Food Coalition.

"Samen gaan we werken aan een brede volksbeweging waarin we met méér boeren gaan zorgen voor méér duurzaam eten, en waar biologisch de norm wordt." 

Volkert Engelsman heeft meer dan 40 jaar ervaring in innovatieontwikkeling, maatschappelijk verantwoord ondernemen en bedrijfsstrategie, met de nadruk op gezondheid, sociale inclusie en biologische voeding en landbouw. Ik ben gepassioneerd door het toekomstbestendig maken van borden, bedrijven en merken, en het promoten van de werkelijke kosten van voedsel.

Robin Food Coalition

Wij zijn de Robin Food Coalition, en wij zijn er voor die consumenten, bedrijven en boeren die geen gerotzooi meer met hun eten willen. Die willen bijdragen aan een systeemverandering, waarin we met méér boeren gaan zorgen voor méér duurzaam eten, en waar biologisch de norm wordt. Samen met hen willen we werken aan een brede volksbeweging die geen gerotzooi meer wil. Niet met ons eten en niet met onze natuur.

Eosta

Volkert richtte Eosta op -  Europe's leading distributor of organic fruits, where we initiated and implemented several initiatives, such as Nature & More, Save Our Soils, and the Business Alliance for Regenerative Agriculture.

Resilience Hub 


Future proofing boards, business, brands | One health, social inclusion, regenerative agriculture | Dream Dance Deliver 

Volkert is ook co-founder bij Generous Mountain