Sylvie van den Meerendonk

Co-founder van Generous Mountain.

'We believe that it’s possible to live in a world that works for all, in respectful coexistence.' 

 Alles wat we doen heeft impact. En wij zien dat het mogelijk is bedrijven zo inrichten dat die impact voor alle stakeholders positief is. Een "good for all" business dus. En wel met purpose in de kern van het bedrijf en (meer) winst maken als fundament. We helpen bedrijven daarbij aan de hand van ons 5M model. Doorte vertrekken vanuit de unieke purpose van de leiders wordt het een persoonlijke reis, waarbij het creëren van een nalatenschap die recht doet aan de waarden van ieder LT lid. Vervolgens verbinden we die met de purpose van de organisatie en vertalen deze naar een concrete missie, ambitie en strategie. Om deze vervolgens uit te rollen binnen alle bedrijfsonderdelen en te vertalen naar een programma om deze nieuwe ambitie te laten landen en te verankeren in de gehele organisatie. Resultaat: een winstgevend bedrijf waar iedereen graag voor en mee wil werken, dat een katalysator voor positieve verandering in de wereld is. 

Generous Mountain

We are a team of dedicated change makers with a mission. Purpose is not a product we offer, it is who we are, what we breathe and live.


Purpose Day

Sylvie is ook partner van Purpose Day -  Purposeday is here to accelerate the transition towards a purpose driven economy. We organize events to inspire and activate frontrunners and conscious leaders to claim a higher goal to do business and use their organization as a force for good.