Menno Stom

Binnen Enjoy The Ride werkt Menno Stom als facilitator in strategie- en verander- & samenwerkingstrajecten. 

 ‘Na een carrière als piloot, organisatieadviseur, (interim-)manager en directeur en een periode van midlife awareness ben ik het leven meer en meer gaan waarderen als een ontdekkingsreis.’ 

Al bijdragend ontdekt Menno zijn (werkzame) levensweg vanuit Enjoy The Ride. Bijdragen maakt hem blij. Blij-dragen noemt hij dat. 'ETR staat voor 'enjoy the ride'. We zijn allen op reis, alleen of samen. En als we dan toch onderweg zijn, zou het niet fijn zijn om ervan te genieten? Zowel tijdens de reis als bij het volbrengen ervan?

Podcast

Luister naar Menno in de aflevering van de serie ‘De 7 Vragen’ over het effect van stilte en zijn werk.

Na een periode van midlife awareness is Menno gestopt met zoeken. Hij vindt wat hem zoekt. Op dit moment is dat vooral de rol van begeleider van allerlei mensen in kwetsbare situaties… van ondernemers tot stervenden. Hij troubadourt zijn eigen liedjes, is graag in de natuur en neemt mensen mee de stilte in. 


Menno is initiatiefnemer en begeleider van stilteverblijven & levenseinden. Daarnaast is hij schrijver, sociaal ondernemer en is een verdienstelijk muzikant/liedjeszanger van eigen liedjes.