Marcel Kamp

Marcel is zo'n man die voortdurend nieuwe projecten initieert en daarbij op een speelse manier verschillende onderwerpen op het gebied van samenleving, cultuur en technologie verkent.

Marcel Kampman is een creatief strateeg en strategisch creatief. Als Happykamping, een eclectisch gedistribueerd netwerk van doeners en denkers, werkt hij voor een breed scala aan opdrachtgevers en helpt hen bij hun bij voorkeur complexe uitdagingen. 

Zo had hij bijvoorbeeld ook zijn eigen festival op Lowlands festival, maakte hij alle kinderen in Drenthe een dagje Sinterklaas door te geven om een ander, werden 2.461 kinderen wereldkampioen en startte hij als drop-out zijn eigen afdeling aan de oudste kunstacademie van Nederland, de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. Enzovoort

Check ook zijn Happyplaces Project, waarvoor hij wereldwijd meer dan 1.037 mensen sprak over ruimte, in alle dimensies van het begrip. Met Marcel als spreker weet je één ding: je leert vanaf dat moment anders naar de samenleving te kijken. 

Marcel is ook één van de initiatiefnemers van Postcast, met o.a. de succesvolle uitgave van 'De Regenmaker' - het boekje van Kees Klomp & co