Brian de Mello

Brian de Mello is uitgever & hoofdredacteur van Optimist Magazine.

Brian’s motto hoe naar het leven en de samenleving gekeken kan worden weerspiegelt zich in het mission statement van Optimist Media: “We weten dat er voor elk probleem een oplossing bestaat. Wij verkennen en omarmen kansen en perspectieven. We presenteren de ideeën die de weg wijzen naar baanbrekende vernieuwing en de mensen die vooropgaan. Wij verbinden lezers. luisteraars en bezoekers van onze evenementen met deze kansdenkers en -doeners. We presenteren optimisme als een wijze van leven, omdat het ons geluk en onze gezondheid ondersteunt.” 

Optimist Media

Het tijdschrift Optimist Magazine is het hart van Optimist Media en de start van veel media activiteiten die je op deze website aantreft.

Verder Luisterkast - het platform voor podcast series. Dieper Duiken - de verzamelplaats voor evenementen en dialoogsessies. En Boven Peil - de uitgeverij van boeken en publicaties.

Podcast

 Samen met Erik Hallers maakt hij ook een podcast, én is binnenkort zelfs wekelijks te beluisteren met een radioprogramma op de nieuwe zender van Giel Beelen: Radio4all